Rendezvények

A La Perle Noire étterem tökéletesen alkalmas privát, zártkörű rendezvények lebonyolítására. Vendégelje meg családját, üzletfeleit, barátait és lepje meg őket egy felejthetetlen fine dining élménnyel! Éttermünk teljes személyzete igyekszik megvalósítani kívánságait.

Üzleti megbeszélések a La Perle Noire-ban

Hívja meg üzletfeleit, kollégáit az elegáns hangulatú La Perle Noire étterembe és élvezzék a fine-dining élményt az Andrássy út elegáns villanegyedében. Éttermünk garantálja a gyorsaságot, diszkréciót valamint ingyenes parkolási lehetőséget és WIFI-t biztosít. Foglalja le asztalát vagy 14 fős szeparált termünket most.

Családi rendezvények

Elegáns mégis kötetlen hangulatú éttermünkben kellemesen érezheti magát a család apraja nagyja a különleges alkalmakkor – születésnap, évforduló, eljegyzés – valamint a hétvégi családi étkezésekkor. A kicsiket egészséges mégis élvezetes gyerekmenü, finom sütemények és fagylalt várják, míg a család felnőtt tagjait kulináris élvezetekkel, különleges borokkal és italokkal kényeztetjük.

Stílusos esküvő az Andrássy úton

Elegáns beltéri és szabadtéri helyszín, harmonikus és ízletes menük, lenyűgöző kiszolgálás – mindez az Andrássy úti villanegyed szívében a Bauhaus stílusú Mammaison Hotel Andrassy Budapest szállodában. Tartsa, esküvőjét a La Perle Noire étteremben ahonnan közvetlenül juthat ki a buja és romantikus kertbe, ami az esküvői szertartás tökéletes helyszíne lehet, de az esküvői vacsora közben és után vendégei szintén itt fogyaszthatják el koktéljaikat, pezsgőiket. Időjárásbiztos helyszín kiegészítve a szabadtér minden előnyével! Az esküvő után az ifjú pár és vendégei kényelmesen tölthetik el az éjszakát a szállodában és élvezhetik közösen a másnapi villásreggelit. Az Andrássy út környékének gyalogosan is elérhető neo-reneszánsz villái kedvelt fotózási hátteret nyújtanak.

Parkolás: az étterem előtt, az Andrássy úttal párhuzamos szervizúton, illetve a Délibáb utca felől megközelíthető zárt parkolóban ingyenes.
Rendezvényeket a nap 24 órájában fogadunk.